Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: ArcheAge este un joc video cu o grafică foarte bună și gratuit de jucat. Este un joc de tip MMORPG ce oferă o mulțime de caractere și iteme. Acțiunea jocului se petrece într-un tărâm fantastic. Îți poți modifca eroul după bunul plac iar apoi participa la bătălii imense. Jocul permite jucătorilor peste 120 de combinații unice între clase. Peste 20 de skill-uri de creat și un univers imens de explorat. Rasele din joc sunt: Nuians, Elves, Dwarves, Firran, Harani și Warbon. Grafică nu este prea bună, mai ales pentru un joc video lansat în 2015. Se aseamănă la grafică cu Metin2. Puteți folosi cai pentru transport sau mini planoare pentru a ajunge mai prede în locul dorit.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: ArcheAge

Creator: XLGAMES

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2015

Gen: RPG, MMORPG

Trimis de: Andrei

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.