Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Download Fortnite - 5.0 out of 5 based on 2 votes

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Despre: Fornite este unul dintre cele mai populare jocuri de tip battle royale din ultima perioadă. Jocul este disponibil pe platfomele următoare: PC, PlayStation, Xbox, Nintendo, Android și iOS. Practic, este disponibil pe majoritatea platformelor populare actuale. Jocul este periodic îmbunătățit și updatat pentru cea mai bună versiune de joc. Pentru ca jocul să rămână interesant este clasificat în capitole și sezoane. Fiecare versiune aducând noi chestii. Website-ul oficial al jocului este epicgames.com/fortnite, la această adresa puteți afla mai multe informații cu privire la joc, știri, noutăți etc. Jocul este complet gratuit de jucat dar pentru alte avantaje se pot achiziționa battlepass-uri. Customizarea este un alt aspect important al jocului, jucătorii pot folosi skinuri pentru arme, costume sau echipamente. Este un joc foarte colorat, recomand mai ales copiilor. Culoriile vii și grafica optimă, fac ca Fortnite să fie un joc plăcut.

Fortnite se remarcă prin faptul că permite jucătorilor să colecteze resurse și să le folosească pentru a construi diferite structuri pentru a păși, ridica și proteja. Dacă baza structurii este afectată, ea se va prăbuși. La capitolul arme jocul nu stă rău, jucătorii au acces la o mulțime de arme de foc și echipamente. Fiind un joc de tip battle royale, jucătorii se pot parașuta în diferite zone și apoi vor căuta arme și echipamente. Cu cât armele sunt găsite mai repede, cu atât șansele ca jucătorul să câștige sunt mai ridicate. În joc se pot folosi de asemenea vehicule precum elicoptere sau altele.

Fornite se poate juca solo sau în echipă echipă. Jocul nu este ușor de jucat pentru că implica construirea de structuri iar astfel jucătorii noi vor avea nevoie de timp să se acomodeze.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Fornite

Creator: Epic Games

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare:  2017

Gen: Acțiune / Shooter / Battle Royale

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.