Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre:  The Elder Scrolls V: Skyrim este un action role playing game dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este al cincilea joc din seria The Elder Scrolls fiind precedat de The Elder Scrolls IV: Oblivion. Data de lansare a jocului a fost 11 noiembrie 2011, fiind publicat pe platformele Microsoft Windows, Play Station 3 și Xbox 360. Skyrim a primit trei expansiuni (DLC-uri) -Dawnguard, Hearthfire, și  Dragonborn- ce au fost reîmpachetate în The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition lansat în data de 4 iunie 2013.  

Povestea principală gravitează în jurul lui Dragonborn (sau Dovahkiin în limba dragonilor) și a eforturilor sale de a-l înfrânge pe Alduin Devoratorul de Lumi, lider al dragonilor , zeu al distrugerii și fiu al lui Akatosh. Acțiunea jocului se desfășoară la 200 de ani distanță față de evenimentele din Oblivion și este plasată în provicia fictivă Skyrim. Jocul continuă tradiția open world a predecesorilor acestuia prin permiterea jucătorului de a călători oriunde în lumea jocului în orice moment și având posibilitatea de a ignora complet sau de a amâna povestea principală în favoara misiunilor și a lanțurilor de misiuni secundare. Adițional, asemenea jocurilor precedente, creatorii au permis instalarea modificărilor create de cominitate pentru ca jucătorii să se bucure de o experiență mult mai vastă și mai personală.

Nume: The Elder Scrolls V: Skyrim

Creator: Bethesda Game Studios


 
 

Trimis de: Player2

Download:

 

Comments

#1 FXL 2018-07-21 15:03
BA,eu zic ca merita descarcat

Comments are now closed for this entry

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.