Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Dragon's Dogma: Dark Arisen - 1.0 out of 5 based on 1 vote

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Un joc video de tip rpg produs de compania Capcom. Ofera o grafica superba si un gameplay de invidiat. La inceputul jocului, player-ul poate alege intre clasele: Luptator, Strider, Mag, Warrior, Mystyc, Cavaler, Ranger, Asasin, Magician sau Magic Archer. Fiecare jucator isi poate dezvolta caracterul dupa bunul plac prin optiunile jocului. Ca si la restul jocurilor de tip RPG, jucatorul va explora o lume imensa in care se va lupta cu diversi inamici pentru a creste nivelul sau pentru a rezolva diverse misiuni si questuri. Jocul se bazeaza foarte mult pe tactica asa ca jucatorul trebuie sa isi dezvolte cu grija caracterul si apoi sa infrunte inamici puternici. Jocul il puteti juca pe PlayStation 3, Xbox 360 sau Pc cu sistemul de operare windows. Modul cel mai atractiv este cel multiplayer unde jucatorii se dueleaza.

Instructiuni:

1. Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Dragon's Dogma: Dark Arisen

Marime: 50 GB

Creator: Capcom

Trimis de: Fernando

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.