Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Counter Strik Global Offensive prescurtat și CS GO este unul dintre cele mai jucate jocuri de tip shooter. A fost lansat în anul 2012 de către compania Valve și păstrează în mare parte același gameplay ca la jocurile din serie precum CS 1.6 sau CS Source. Grafica jocului a fost desigur îmbunățită la fel și stilul de joc. Partea sonoră a fost și ea modificată, sunetele fiind acum mai realistice. La început jocul se putea cumpără însă de ceva timp a devenit gratuit de jucat. Jocul se poate descărca de pe platforma oficială Steam. CS GO oferă o mulțime de moduri precum: online, offline cu boți, deathmatch, battle royale, gungame, competitive etc. Cel mai nou mod lansat a fost cel de battle royale iar jucătorii s-au adaptat rapid.

Hărțile cele mai jucate au rămas cele clasice și anume De_Dust2, De_Infero, De_Nuke etc. Jocul se poate juca de pe următoarele platforme: Xbox, PlayStation, Linux și desigur PC. Față de versiunile vechi s-au introdus noi arme dar și noi echipamente precum decoy grenade sau cocktailul molotov. Jucătorii primesc periodic skinuri de arme, cufere și chei. Pentru a deschide un cufăr ce oferă noi skinuri ai nevoie de o cheie. CS GO oferă acces jucătorilor la o mulțime de skinuri, toate armele beneficiază de diferite skinuri.

Vă recomand să încercați jocul având în vedere că este gratuit iar interfața a fost modificată. De asemenea nu uitați de Counter-Strike 1.6, este mai mișto.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume:  Counter Strike Global Offensive

Creator:  Valve

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2012

Gen: 

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Comments

#5 iuliandobre 2021-02-19 15:44
beee e tareee
#4 iuliandobre 2021-02-19 15:44
beee e tareee
#3 ObamaW 2020-12-28 22:30
E ala bun?
#2 BOSS 2020-10-15 15:47
TARE
#1 rex cel tare 2020-08-25 12:20
e cel original

Comments are now closed for this entry

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.