Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Au fost numiți Tenno. Războinici de lama și pistol: stăpâni ai armurii de luptă. Cei care au supraviețuit vechiului război au rămas în derivă printre ruine. Acum sunt necesare încă o dată.

Grîngerele, cu armatele lor ample, se răspândesc în sistemul solar. Un apel sună peste stelele care cheamă Tenno într-un loc antic.

Permiteți Lotus-ului să vă ghideze. Te-a salvat din camera ta de criostaz și ți-a dat șansa de a supraviețui. Grunierul te va găsi; trebuie să fii pregătit. Lotus vă va învăța căile ramei de luptă și secretele pentru a le debloca puterile.

Un joc complex ce merită încercat mai ales că este free de jucat. Arme puternice din diferite categorii pot fi folosite pentru ați înfrunta inamicii din joc. Acțiune pe măsură și bătălii memorabile.

1. Dezarhivati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: WarFrame

Creator: Digital Extremes

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2013

Gen: Shooter, Acțiune.

Trimis de: George

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.