Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star Trek Online - 5.0 out of 5 based on 1 vote

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Despre: Star Trek Online este un joc video de tip MMORPG cu nave spațiale și un sistem economic complex. Jucătorii vor deveni căpitani ai unor nave spațiale puternice. Vei explora imensul univers în căutarea unor noi lumi, forme de viață sau civilizații. Navele sunt foarte rapide și pot parcurge distanțe imense în cel mai scurt timp. Jocul este recomandat mai ales fanilor filmului Star Trek. Jocul are de asemenea și elemente de tip first person shooter. Per total este un joc destul de bun și merită jucat mai ales pentru că este complet gratuit. Are cerințe de sistem mici și este încă destul de jucat. Jucătorii care au jucat acest joc au lăsăt recenzii pozitive în cele mai multe din cazuri.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Star Trek Online

Creator: Cryptic Studios

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2010

Gen: MMO, Shooter, Spațiu.

Trimis de: Codrin

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.