Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Scapa de un dezastru uimitor în Ring of Elysium, un shooter de luptă royale dezvoltat de Tencent Games. Un nou joc de tip battle royale care promite multe! Este complet gratuit așa că merită încercat! Este un joc destul de asemănător cu popularul PUBG dar este gratuit de jucat. Grafica este una realistică iar jucătorii au acces la o mulțime de arme, muniții, iteme, echipamente, etc. De asemenea puteți găsi cutii pe jos care conține arme sau alte echipamente. Poți juca singur sau alături de alți prieteni. La început vei explora lumea în căutarea celor mai bune arme și echipamente iar apoi acțiunea începe. Este un joc interesant așa că merită jucat mai ales dacă vă plac jocurile din acest gen.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Ring of Elysium

Creator: Tencent Games

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2018

Gen: Battle Royale, Shooter.

Trimis de: George

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.