Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Download Starcraft II: Wings of Liberty - 5.0 out of 5 based on 1 vote

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Despre: StarCraft II: Wings of Liberty este un joc de strategie militară western științifico-fantastic în timp real (RTS) dezvoltat și lansat de Blizzard Entertainment la nivel mondial pe 27 iulie 2010 pentru PC și Mac, în continuarea jocului StarCraft apărut în 1998. StarCraft II a fost împărțit în trei părți: jocul de bază intitulat Wings of Liberty, precum și două pachete de expansiune, Heart of the Swarm și Legacy of the Void.

Plasată în secolul 26, într-o zonă îndepărtată din galaxia Calea Lactee, acțiunea jocului este construită în jurul unor trei rase: Terran, oameni exilați de pe Terra; Zerg, rasa de insectoizi, ce tinde să asimileze genetic celelalte rase; și Protoss, rasa cu vaste puteri psionice. Wings of Liberty este focalizată pe specia umană, pe când pachetele de expansiune Heart of the Swarm și Legacy of the Void se focalizează pe Zerg, și respectiv Protoss. Acțiunea din Wings of Liberty are loc la 4 ani după evenimentele petrecute în StarCraft: Brood War, și urmărește peripețiile lui Jim Raynor, care conduce un grup rebel împotriva autocraticului Terran Dominion. Jocul include personaje familiare din jocul original, cât și alte personaje și locații noi.

Nume: Starcraft II: Wings of Liberty

Creator: Blizzard


 
 

Trimis de: Strategul

Download:

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.