Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Mass Effect 2 este un joc de rol de acțiune publicat de Electronic Arts și dezvoltat de BioWare Edmonton în colaborare cu BioWare Montreal. Jocul reprezintă o continuare a predecesorului său, Mass Effect. Mass Effect 2 a fost lansat pe platforma Microsoft Windows și Xbox 360 în data de 26 ianuarie 2010 în Australia și în 29 ianuarie în Europa, cu întârziere de o zi față de data stabilită inițial.

Probabil una din cele mai atrăgătoare facilități ale jocului este posibilitatea de a importa fișierele de salvare ale caracterelor jucate în Mass Effect 1, putând continua aventura primei părți din serie. Jocul este influențat de deciziile luate în primul Mass Effect. Multe aspecte ale jocului au fost modificate sau îndepărtate, cum ar fi timpul lung de așteptare din lifturi, vehiculul de explorare Mako sau inventarul complex. Dialogurile cu celelalte personaje beneficiază de un sistem de întrerupere a dialogului în funcție de evenimente. În luptă, jucătorii au acum sănătate regenerabilă, dar s-a renunțat la muniția infinită a armelor al cărei singur inconvenient era supraîncălzirea armei.

Nume: Mass Effect 2

Creator: Bioware


 
 

Trimis de: Player2

Download:

Comments   

#1 vlad91 2018-08-26 12:00
este fain va sugerez sal incercati
Quote

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.